Over mij

Mijn verhaal

Hallo mijn naam is Dilâra Yoldas en ik ben 28 jaar. Ik ben geboren en getogen in Enschede, waar ik nu nog steeds woon.

Al heel jong vond ik het erg leuk om de nagels te lakken van mijzelf, zus, familie en vrienden. Ook was ik heel vaak bezig met het maken van leuke designs. Dat deed ik destijds met een tandenstoker, waarvan je het puntje als een kwastje maakte. Ik wist toen al dat ik later iets met nagels wilde gaan doen! Toen ik wat ouder werd (17 jaar), begon ik bij mijzelf, zus, familie en vrienden acryl nagels te zetten. Zonder enige diploma en kennis. Puur als hobby. Dit ik heb ik een tijdje gedaan. Een tijdje later was ik ermee gestopt, omdat ik toch niet zo goed wist wat ik wou doen in mijn leven.

Ik ben toen begonnen in de logistiek en heb een aantal jaren daar gewerkt. Ook ben ik toen best snel doorgegroeid als leidinggevende. Ik vond mijn werk toen heel erg leuk, maar ik had toch ergens in mijn achterhoofd: ooit ga ik weer beginnen met nagels zetten. Want dat was nog steeds mijn passie. Enige tijd later ben ik door werkomstandigheden gestopt in de logistiek. Toen dacht ik: dit moet een teken zijn om weer te beginnen met nagels zetten.

Dus ben ik weer begonnen met nagels zetten. Daarnaast had ik een andere baantje in de callcenter, omdat het makkelijk te combineren viel. Het duurde een jaar totdat ik een klantenbestand had opgebouwd wat genoeg was voor mijn “vaste lasten”. Dus kon ik stoppen bij mijn andere baan en kon ik fulltime aan de slag als nagelstyliste. Door de jaren heen heb ik allerlei cursussen gevolgd en ben ik beter in mijn vak geworden, waardoor ik nu ook zelf lessen geef. Ook ben ik een webshop begonnen. Dus om het maar zo te noemen, mijn hobby is (gelukkig) uit de hand gelopen tot een echte bedrijf!

En daar ben ik enorm trots op!